8/22/2021

Prepare For A Testmr. Standring's Webware 2

Introduction

There are 2 ways to create Web Tests:

  1. With the Endtest Chrome Extension.
  2. Manually adding test suites, test cases and steps.

Summarize which chapters, vocabulary, formulas etc. You expect will be on the test: Personalize success with good strategies! What one test preparation strategy has worked for you in the past? Organize what you will need to take the test. Avoid the panic of not having your materials: What will you need? (Pen/pencil, calculator, etc.). It is a menu-driven. Works in connected mode ( that means connection exists until logout). It has a limited number of users. It has less number of network issues as compared to the web app. Web application. The application runs on two or more machines. It is URL-driven. It uses a web browser as the client interface.

1. With the Endtest Chrome Extension.

The extension allows you to record Web Tests directly in your Chrome browser.

Those tests are saved directly into your Endtest account.

You can download and install the Endtest Chrome Extension from the Chrome Web Store.

It can identify elements by ID, Name, CSS Selector and XPath.

The extension can also handle complex scenarios, with full support for iframes and multiple tabs.

You can also add steps for assertions and screenshots.

The recording can be paused and resumed.

Settings are also available and can be updated even while recording.

After a test has been saved, you can manually make changes to that test.

2. Manually adding test suites, test cases and steps.

Add a test suite

  1. Go to the Web Tests section.
  2. Click on the Add Test Suite button.
  3. Enter the name for the test suite.
  4. Click on the Save Test Suite button.

Add a test case

Test cases can be added only after you have created the test suite.

  1. Click on the Add Test Case button.
  2. Enter the name for the test case.

Add steps inside the test case

A test case is made up of steps.

To add a new step, just click on the Add Step button.

Every step is defined by its Action.

Some actions are tied to the entire page (actions such as Go to URL, Refresh Page, Take Screenshot, etc).

While other actions must be tied to a specific element (actions such as Click, Write Text, etc).

To tie an Action to a specific Element, you must use a Locator.

A Locator is basically an attribute which identifies the element (Id, Name, XPath, Link Text, etc).

  • Learn Web Services
  • Web Services Resources
  • Selected Reading

This section presents you various set of Mock Tests related to Web Services Framework. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Q 1 - Which of the following is true about Web services?

Answer : D

Explaination

All of the above options are correct.

Q 2 - Which of the following is true about Web service?

Answer : D

Explaination

All of the above options are correct.

Q 3 - Which of the following is true about Web service?

Answer : C

Explaination

Both of the above options are correct.

Q 4 - Which of the following is true about Web service?

Answer : D

Explaination

All of the above options are correct.

Q 5 - Which of the following is a components of a Web Service architecture?

Answer : D

Explaination

All of the above options are components of a web service architecture.

Q 6 - What is the purpose of XML in a web service?

Answer : A

Explaination

Prepare For A Testmr. Standring's Webware 2020

A web services takes the help of XML to tag the data, format the data.

Prepare For A Testmr. Standring

Q 7 - What is the purpose of SOAP in a web service?

Answer : B

Explaination

A web service takes the help of SOAP to transfer a message.

Q 8 - What is the purpose of WSDL in a web service?

Answer : C

Explaination

A web service takes the help of WSDL to describe the availability of service.

Q 9 - Which of the following is a benefit of using a web service?

Answer : D

Explaination

Prepare for a testmr. standring

All of the above options are benefits of using a web service.

Q 10 - Which of the following is a benefit of using a web service?

Answer : C

Explaination

Both of the above options are benefits of using a web service.

Q 11 - Which of the following is correctly defining web service interoperability?

Answer : D

Explaination

All of the above options are true about web service interoperability.

Q 12 - Which of the following is correctly defining loosely coupled architecture of web service?

Answer : D

Explaination

All of the above options are true about loosely coupled architecture of web service.

Q 13 - Which of the following is true about Web Services RPC?

Answer : D

Explaination

All of the above options are true about Web Services RPC.

Q 14 - Which of the following is true about behavioral characteristics of web services?

Answer : D

Explaination

All of the above options are true about behavioral characteristics of web services.

Q 15 - Which of the following is true about behavioral characteristics of web services?

Answer : D

Explaination

All of the above options are true about behavioral characteristics of web services.

Q 16 - Which of the following is the benefits of having XML based WEB services?

Answer : C

Explaination

Both of the above options are the benefits of having XML based WEB services.

Q 17 - Which of the following is the benefits of Web services being loosely coupled?

Answer : C

Explaination

Both of the above options are the benefits of having XML based WEB services.

Q 18 - Which of the following is correct statement about Synchronicity? Grand theft auto san andreas pc game download highly compressed.

Answer : D

Explaination

ALL of the above statements are correct with respect to Synchronicity.

Q 19 - Which of the following is not a core role in Web Service architecture?

Answer : D

Explaination

Service Locator is not a core role in Web Service architecture.

Q 20 - Which of the following role of web service architecture implements the service and makes it available on the Internet?

Answer : A

Explaination

The service Provider implements the service and makes it available on the Internet.

Q 21 - Which of the following role of web service architecture utilizes an existing web service by opening a network connection and sending an XML request?

Answer : B

Explaination

The Service Requestor utilizes an existing web service by opening a network connection and sending an XML request.

Prepare For A Testmr. Standring

Q 22 - Which of the following role of web service architecture provides a central place where developers can publish new services or find existing ones?

Answer : C

Explaination

The Service Registry provides a central place where developers can publish new services or find existing ones. It therefore serves as a centralized clearing house for companies and their services.

Q 23 - Which of the following is not a core layer in Web Service Protocol Stack?

Answer : D

Explaination

Service Locator is not a core layer in Web Service Protocol Stack.

Q 24 - Which of the following layer in Web Service Protocol Stack is responsible for transporting messages between applications?

Answer : A

Explaination

Service Transport is responsible for transporting messages between applications.

Q 25 - Which of the following layer in Web Service Protocol Stack is responsible for encoding messages in a common XML format so that messages can be understood at either end?

Prepare For A Testmr. Standring's Webware 20

Answer : B

Explaination

Prepare For A Testmr. Standring's Webware 2018

XML Messaging is responsible for encoding messages in a common XML format so that messages can be understood at either end.

Prepare For A Testmr. Standring's Webware 2017

Question NumberAnswer Key
1D
2D
3C
4D
5D
6A
7B
8C
9D
10C
11D
12D
13D
14D
15D
16C
17C
18D
19D
20A
21B
22C
23D
24A
25B